2022 Navigátor – report akce

Polepský navigátor 2022

sobota 14. května 2022

Velká neznámá – to by mohlo být nosné motto této akce. Pro nás stavitele asi nejméně, léta stavíme soutěže rozdílných obtížností, ale soutěž pro ty nejmenší školáky byl i pro nás krok do neprobádaných končin. A co posádky, zaujmeme? Zkrátka velká výzva. 

Přihlásilo se skoro 30 posádek a ve spolupráci s učitelkami ZŠ a MŠ v Polepech jsme připravili celkem 6 stanovišť s úkoly ve dvou etapách. Na trati byly rozmístěny tajné kontroly, které se zaměřovaly na dodržování rychlosti a dalších pravidel silničního provozu. Účastníci navíc plnili další samoobslužné úkoly na trati, hledali motivy z předaných podkladů a také museli dojet dle itineráře do cíle v Polepech, kde na ně čekala jízda zručnosti. Poté již mohli odstavit svá vozidla a věnovat se odpolednímu programu na hřišti a v parku. 

Atraktivní ukázku zásahu u havárie a následného požáru vozidla připravili členové místní SDH, ale nechyběly další stánky, ukázky a atrakce s různým zaměřením. Po celé odpoledne hrála country kapela Pepy Mošny.   

Děkujeme všem zúčastněným za odvahu, sponzorům za podporu a dary, dobrovolným pomocníkům i zúčastněným organizacím za vydatnou pomoc a těšíme se na další ročník. 

Fotogalerie
Výsledkové listiny
Partneři